Ignae – Brand

“Concious luxury”

Ny generation af bioteknologisk hudpleje, der sætter nye standarder for bæredygtighed, effektivitet og resultater

Vores Mission

 
Det er vores mission at udvikle teknisk avancerede, transformerende hudplejeprodukter fremstillet af de uberørte naturlige ressourcer fra Azorerne.
Alle vores produkter er rene, veganske, fri for dyreforsøg og skabt med bioteknologi.
Bioteknologien bag vores mærke gør det samtidig muligt for os at gøre mere ved at forbruge mindre fra jorden. Den sjældne biodiversitet og de uberørte Azorer er naturligt kraftfulde og højt værdsatte – vores definition af ægte luksus.

Som et clean beauty brand er vores ingredienser fri for potentielt skadelige stoffer såsom parabener, petrokemikalier og syntetiske duftstoffer, for blot at nævne nogle få.

Professionelle behandlinger

Ignae omfavner en holistisk tilgang til velvære. Vores spa-behandlinger kombinerer kraften fra immunfremmende europæisk manuel lymfedrænage, der fjerner affaldsstoffer og toksiner fra kroppen, med TCM (Traditionel Kinesisk Medicins) Tui Na — det ældste eksisterende system af kropsterapi, der er mere end 5000 år gammelt. Tui Na er baseret på konceptet om at balancere “qi” (kroppens vitale energikraft). Teknikkerne inkluderer æltning, rulning og dybtryk anvendt på præcise punkter på kroppen.

Ayurvediske inspirationer fra Indien er inkluderet i nogle behandlinger. ‘Ayur’ betyder liv og ‘Veda’ betyder viden eller simpelthen ‘livets kunst’. Ifølge ayurvedisk medicin afhænger sundhed af evnen til at leve i harmoni med universet. Sygdom og ubalance i sindet tages lige så alvorligt som sygdomme i kroppen. Ayurveda opfordrer til at leve i harmoni, og chakraenergibalance er indarbejdet som en del af en holistisk videnskab.
I hjertet af Ignaes spa-filosofi er en fusion af gamle og nutidige praksisser, kombineret med de reneste clean beauty-ingredienser, ansvarligt indhentet fra Azorerne og drevet af bioteknologi.
Ignae spa-behandlinger kan opleves på udvalgte luksus-spaer..

Grøn kemi

 

Hos ignae omfavner vi de 12 principper for grøn kemi og bruger bioteknologi for at have minimal indvirkning på vores smukke, uberørte øgruppe, Azoerne.

For at undgå intensiv brug af de naturlige botaniske og marine ressourcer har vi skabt vores egen rene og veganske avancerede liposom- og superkritiske ekstraktionsteknologier, som kun kræver små mængder planter og alger for at levere højtydende resultater.

Med disse eksklusive teknologier er vi i stand til at bruge Azorernes bedste botaniske produkter med minimalt forbrug af biomasse, energi og andre værdifulde ressourcer. Dette gør det muligt for Ignae at udvikle transformative produkter uden at påvirke biodiversiteten eller det naturlige økosystem..

Fremtidens hudpleje

Vores EPC Factor® gør det muligt for os at reducere mængden af naturlige ressourcer, der ellers ville være nødvendige, nogle gange med mere end det hundrede-fold, hvilket sikrer et bæredygtigt forhold mellem ignae og det skrøbelige miljø omkring det. At være et bioteknologisk hudplejefirma er ikke kun en måde at udvikle mere kraftfulde produkter på, men også en måde ansvarligt at bruge naturens gaver på.

Vores produkter drives af ignaes EPC Factor®, som er liposomer med en nanostruktur, der kan glide forbi hudens overflade med minimal modstand, og som er et stort gennembrud inden for hudpleje.

En nanometer = en milliarddel af en meter — for at sætte dette i perspektiv, er et menneskehår omkring 80.000 nanometer bredt.

Nanosomer er unikke, fordi de er designet med et vandbaseret hoved og en oliebaseret hale. Det vandbaserede hoved gør, at huden kan optage dem, mens den oliebaserede hale driver dem helt ned i de dybeste lag af dermis. Dette er grunden til, at vores produkters tekstur er let og har en flydende fornemmelse, da tungere teksturer forhindrer nanosomal penetration. Dette gør også vores produkter egnede til alle hudtyper.

Vi du vide mere om produkterne og behandlingerne bag Ignae, så er du velkommen til at kontakt os på info@skinexperts.dk eller telefon +45 2245 1515

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.