Biolgoqique Recherche

Biologique Recherche blev grundlagt i slutningen af 1970’erne af en familie af hudplejeeksperter, og blev skabt gennem passionen hos biolog- og fysioterapeutduoen Yvan og Josette Allouche.

Deres viden og visionære tilgang understøtter mærkets ry for effektivitet og fantastiske produkter.

Ægteparret udtænkte en eksklusiv, skræddersyet metodik af skræddersyede behandlinger tilpasset ethvert Skin Instant© og baseret på produkter af høj kvalitet med en høj koncentration af aktive ingredienser. Biologique Recherche fungerede som et forsknings- og udviklingslaboratorium, der udelukkende fokuserede på at formulere produkter til skønhedsprofessionelle, der var skuffede over de produkter, der var tilgængelige på det tidspunkt.

 

Biologique Recherche findes i dag over hele verden hos specialiserede behandlere, spa’er og medi-spas. Vi abejder med udvalgte behandlere og klinikker med høj integritet og viden omkring hud og hudpleje. 

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om Biologique Recherce produkter og metoder, så er du velkommen til at kontakte SkinExpert på +45 2245 1515 eller info@skinexperts.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.