Om os

SkinExpert  distribuerer professionel avanceret hudpleje til udvalgte klinikker i Danmark og Island. 

 

Hos SkinExpert mener vi, at den bedste og mest effektive hudpleje findes og formidles bedst hos professionelle behandlere med stor viden og uddannelse omkring hud og hudpleje. Derfor tilbyder vi en bred portefølje af professionelle cosmeceuticals til den kritiske og videbegærlige klinik, der vil opnå bedre resultater. 

 

Vores behandlere er uddannede specialister, og vi lægger stor vægt på uddannelse og træning i produkter og teknikker, så kunderne hos vores forhandlere altid vil modtage ekspert behandlinger og rådgivning.

 

Vores brands er nøje udvalgt på baggrund af deres evne til at skabe fantastiske, effektive/synlige resultater med rene, højteknologiske ingredienser og metoder. Samtidig er det vigtigt for os at vores portefølje af brands komplementerer hinanden, kan arbejde i synergi og dermed skabe stor værdi for vores professionelle behandlere.

 

Bag selskabet SkinExpert står Pia Krejler og Fjola Gunnarsdottir Olsen, der begge har en passioneret tilgang til resultatdrevet hudpleje. Tilsammen har de mere end 35 års erfaring som kosmetologer i egen klinik, og har derfor stor erfaring med en lang række professionelle brands og behandlingsmetoder. Teamet i SkinExpert tæller i alt 5 passionerede og nysgerrige hudnørder, der alle har hver deres speciale.

 

Ud over SkinExpert DK, driver Pia og Fjola også ExpertCenter CURE Lab i Charlottenlund, der fungerer som flagship klinik for alle brands i SkinExpert DK.

 

SkinExpert distribuerer og underviser i Biologique Recherche, IT Pharma og ODA Pro i Danmark og Island.

 

                                                                           ” Expert products – Better skin”

Biologique Recherche -
Building better skin

Professionel skræddersyet fransk luksus cosmeceutical med fokus på effektive klinik behandlinger og hjemmepleje. Med rødder, forskning og produktion i Paris, har Biologique Recherche i 44 år markeret sig med kultprodukter som Lotion P50 og Masque Vivant mfl. 

Koldpressede ingredinser (hvor det er muligt), uden parfume, sulfater og farvestoffer. Raw food for huden

 

ITPharma - Innovation/Tech/Pharma

Spansk pharma virksomhed, der forsker og producerer professionelle, medicinske produkter som filler, mesoterapi og sera til skræddersyet microneedling. Produkt kataloget indeholder 8 målrettede færdigblandede sera samt 15 sera, der giver mulighed for en komplet, skræddersyet løsning til microneedling. 

Medicinsk fremstillede sera uden parfume og farve.

ODA Pro - Professionelle syrer

Frugtsyre koncept baseret på cosmeceuticals fra Lithauen, der giver den professionelle behandler mulighed for at skræddersy og blande monosyrer, og derved opnå effektive resultater på hudproblematikker som bl.a. akne, rosacea, ældning, hyperpigmentering for blot at nævne nogle få. Understøttes af lækre og effektive produkter til hjemmepleje. 

 

Uden parfume og farvestoffer.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.